Bolero Regenboogkwaktaart

  • Geschrieben am
  • 0
Bolero Regenboogkwaktaart

Ben je op zoek naar een recept voor een vrolijke, originele taart? Dan is deze regenboogkwarktaart van Miloe van de Water een goede optie! 

 
 
"Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik een regenboogkwarktaart gemaakt. Omdat ik naturel niet lekker vind (en een aardbeikwarktaart volledig roze is en je zo niet de juiste kleuren kan mengen), heb ik de lagen waar rode etenskleuring in ging op smaak gebracht met Bolero limonade! Buiten het mooie resultaat was het ook nog heerlijk op smaak!

Recept: naturel kwarktaart maken zoals op verpakking. De kwark echter niet in zn geheel op de bodem doen, maar verdelen (in dit geval in 6 bakjes). Ik heb bij de oranje, de roze en de paarse laag twee kleine zakjes Bolero aardbei gedaan (aangemaakt met een heel klein beetje water zodat het vloeibaar is en geen stukjes meer heeft). Dit kleurt de kwark roze. Daarna kun je alle bakjes kleuren naar wens.
 
De eerste laag op de bodem doen en 10 minuten in de koelkast zetten, zodat de laag stevig genoeg is om niet te mengen met de volgende laag. Herhalen tot alle lagen erop zitten. En ik heb hem afgemaakt met feesttopping. Mijn dochter was helemaal gelukkig!" 

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.