Bolero Mocktails – verrassend, verfrissend & alcoholvrij

Bolero Mocktails – verrassend, verfrissend & alcoholvrij

Met Bolero maak je in een handomdraai de lekkerste mocktails. Fris, fruitig en altijd een feestje in je glas!

Met Bolero maak je in een handomdraai de lekkerste mocktails. Fris, fruitig en altijd een feestje in je glas! Perfect voor een zomerse dag, een borrel met vrienden of gewoon als lekkere traktatie tussendoor. Ontdek onze recepten en laat je inspireren.


1. Ginger Fresh Twist

Een frisse, lichte dorstlesser met een kick van gember.

Ingrediënten:

  • 100 ml bruiswater

  • 100 g ijsblokjes

  • Kneepje citroensap

  • Bolero Aloë Vera Ananas (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)

  • 2 plakjes verse gember

Bereiding:
Los een beetje Bolero Aloe Vera Ananas op in een klein beetje plat water. Voeg ijsblokjes en bruiswater toe. Voeg een kneepje citroensap toe en roer er Bolero Aloë Vera Ananas doorheen. Werk af met verse gemberplakjes.


2. Spicy Chai Apple

Een kruidige, verwarmende mocktail met een frisse appel-touch.

Ingrediënten:

  • 150 ml gember-kombucha

  • 4 ijsblokjes

  • 1 el honing

  • Snufje kaneel

  • ½ tl Bolero Appel (poeder)

  • Schijfje appel & kaneelstokje


Bereiding:

Meng kombucha met honing en Bolero Appel. Voeg kaneel en ijsblokjes toe. Garneer met een schijfje appel en een kaneelstokje.


3. Strawberry Mojito

De klassieker, maar dan alcoholvrij!

Ingrediënten:

  • 50 gram aardbeienpuree

  • Bolero Mojito en Bolero Lemon & Lime (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)
  • Bruiswater

  • Schijfje limoen en eventueel een beetje limoensap.


Bereiding:
Meng de beide zakjes Bolero met wat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu langzaam het bruiswater toe. De hoeveelheid is afhankelijk van je smaak. Wij hebben voor twee zakjes 1,5 liter gebruikt.

Doe de aardbeienpuree en het limoen schijfje in een glas en voeg langzaam het bruiswater met Bolero toe.
Garneer eventueel met een schijfje limoen en klaar is je Mocktail!


4. Tropical Garden

Een kleurrijke mix van fruit en frisse munt.

Ingrediënten:

  • 150 ml bruiswater met Bolero Aloë Vera Pineapple (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)

  • 100 g aardbeienpuree

  • 50 g ananaspuree

  • 3 muntblaadjes

  • Kneepje limoensap

  • (Extra: aardbei + schijfje ananas voor garnering)


Bereiding:

Meng het zakje Bolero met wat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu de ananas en aardbeienpuree toe en daarna langzaam het bruiswater. Roer voorzichtig door en garneer met fruit en munt.


5. Virgin Piña Colada

Tropische vibes in een glas.

Ingrediënten:

  • 100 ml kokosmelk

  • 100 ml water met Bolero Pineapple (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)

  • 100 g crushed ice

  • Takje munt


Bereiding:

Blend alle ingrediënten tot een romige mix. Serveer in een mooi glas en werk af met munt.


6. Spiced Orange Glow

Een kruidige sinaasappelcocktail met een verrassende twist.

Ingrediënten:

  • 200 ml water met Bolero Orange (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)

  • 1 gembershot (of verse gember mee verwarmen)

  • 1 tl agavesiroop

  • ½ sinaasappel, in stukjes

  • 1 steranijs


Bereiding:

Verwarm Bolero Sinaasappel met sinaasappelstukjes, agave en steranijs. Laat afkoelen, zeef, en meng met gember. Serveer met ijsblokjes en sinaasappelschijf.


7. Passion Iced Tea

Exotische frisheid met een citrus-boost.

Ingrediënten:


Bereiding:

Meng het zakje Bolero met wat plat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu langzaam het bruiswater toe en vervolgens de ijsblokjes en het kneepje citroeensap. Garneer met ananas.

 

8. Exotic Cooler

Fris, licht en hydraterend.

Ingrediënten:

  • 150 ml kokoswater met Bolero Exotic (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)

  • IJsblokjes

  • Takje munt


Bereiding:

Mix kokoswater met Bolero Exotic, serveer met ijsblokjes en munt.


9. Lemon Scroppino

Een romige, sprankelende mocktail.

Ingrediënten:


Bereiding:

Mix citroenijs, bruiswater en Bolero kort in een blender. Serveer direct.


10. Citrus Rosemary Sparkler

Een aromatische mocktail met mediterrane vibes.

Ingrediënten:

  • 150 ml bruiswater met Bolero Multivitamin (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)

  • Takje rozemarijn

  • 1 schijfje limoen

  • 1 schijfje sinaasappel

  • IJsblokjes


Bereiding:

Meng het zakje Bolero met wat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu langzaam het bruiswater toe, gevolgd door de rest van de ingrediënten. Serveer daarna met ijs.


11. Creamy Fruit Delight

Fruitig en romig tegelijk.

Ingrediënten:

  • 100 g fruitpuree (mango, aardbei of mix)

  • 100 ml kokosmelk

  • Bolero Yoghurt (½ tl poeder)


Bereiding:

Mix fruitpuree, kokosmelk en Bolero Yoghurt tot een romige shake. Serveer gekoeld.

 

 


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.