Met Bolero maak je in een handomdraai de lekkerste mocktails. Fris, fruitig en altijd een feestje in je glas!
Met Bolero maak je in een handomdraai de lekkerste mocktails. Fris, fruitig en altijd een feestje in je glas! Perfect voor een zomerse dag, een borrel met vrienden of gewoon als lekkere traktatie tussendoor. Ontdek onze recepten en laat je inspireren.
1. Ginger Fresh Twist
Een frisse, lichte dorstlesser met een kick van gember. Ingrediënten:
Bereiding: Los een beetje Bolero Aloe Vera Ananas op in een klein beetje plat water. Voeg ijsblokjes en bruiswater toe. Voeg een kneepje citroensap toe en roer er Bolero Aloë Vera Ananas doorheen. Werk af met verse gemberplakjes.
2. Spicy Chai Apple
Een kruidige, verwarmende mocktail met een frisse appel-touch. Ingrediënten:
150 ml gember-kombucha
4 ijsblokjes
1 el honing
Snufje kaneel
½ tl Bolero Appel (poeder)
Schijfje appel & kaneelstokje
Bereiding: Meng kombucha met honing en Bolero Appel. Voeg kaneel en ijsblokjes toe. Garneer met een schijfje appel en een kaneelstokje.
3. Strawberry Mojito
De klassieker, maar dan alcoholvrij! Ingrediënten:
Schijfje limoen en eventueel een beetje limoensap.
Bereiding: Meng de beide zakjes Bolero met wat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu langzaam het bruiswater toe. De hoeveelheid is afhankelijk van je smaak. Wij hebben voor twee zakjes 1,5 liter gebruikt.
Doe de aardbeienpuree en het limoen schijfje in een glas en voeg langzaam het bruiswater met Bolero toe.
Garneer eventueel met een schijfje limoen en klaar is je Mocktail!
4. Tropical Garden
Een kleurrijke mix van fruit en frisse munt. Ingrediënten:
Bereiding: Meng het zakje Bolero met wat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu de ananas en aardbeienpuree toe en daarna langzaam het bruiswater. Roer voorzichtig door en garneer met fruit en munt.
5. Virgin Piña Colada
Tropische vibes in een glas. Ingrediënten:
100 ml kokosmelk
100 ml water met Bolero Pineapple (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)
100 g crushed ice
Takje munt
Bereiding: Blend alle ingrediënten tot een romige mix. Serveer in een mooi glas en werk af met munt.
6. Spiced Orange Glow
Een kruidige sinaasappelcocktail met een verrassende twist. Ingrediënten:
200 ml water met Bolero Orange (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)
1 gembershot (of verse gember mee verwarmen)
1 tl agavesiroop
½ sinaasappel, in stukjes
1 steranijs
Bereiding: Verwarm Bolero Sinaasappel met sinaasappelstukjes, agave en steranijs. Laat afkoelen, zeef, en meng met gember. Serveer met ijsblokjes en sinaasappelschijf.
7. Passion Iced Tea
Exotische frisheid met een citrus-boost. Ingrediënten:
Bereiding: Meng het zakje Bolero met wat plat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu langzaam het bruiswater toe en vervolgens de ijsblokjes en het kneepje citroeensap. Garneer met ananas.
8. Exotic Cooler
Fris, licht en hydraterend. Ingrediënten:
150 ml kokoswater met Bolero Exotic (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)
IJsblokjes
Takje munt
Bereiding: Mix kokoswater met Bolero Exotic, serveer met ijsblokjes en munt.
Bereiding: Mix citroenijs, bruiswater en Bolero kort in een blender. Serveer direct.
10. Citrus Rosemary Sparkler
Een aromatische mocktail met mediterrane vibes. Ingrediënten:
150 ml bruiswater met Bolero Multivitamin (op smaak, ca. ½ theelepel poeder)
Takje rozemarijn
1 schijfje limoen
1 schijfje sinaasappel
IJsblokjes
Bereiding: Meng het zakje Bolero met wat water en roer totdat het poeder is opgelost. Voeg nu langzaam het bruiswater toe, gevolgd door de rest van de ingrediënten. Serveer daarna met ijs.