Panna Cotta taartje

IMG_8852

@pluisjes.ketokeuken deelde dit bijzondere recept: een Panna Cotta taartje met, hoe verrassend, Bolero Panna Cotta. Heerlijk als tussendoortje of als toetje.

Benodigdheden:

Springvorm 10 cm of mini cakeblik

Bodem:

  1. 30 gram roomboter
  2. 40 gram amandelmeel
  3. 5 gram kristal sweet
  4. Meng de ingrediënten samen, voeg toe aan de bakvorm en zet deze 15 minuten in de oven op 180 graden.

Vulling: 

  1. 50 gram slagroom
  2. 150 gram roomkaas
  3. 2 blaadjes gelatine
  4. Bolero Panna Cotta naar smaak
  5. Meng de ingrediënten samen en voeg deze toe aan de bodem


Eet smakelijk!



   


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.