Bolero pompoen cake

IMG_6703

Een gezonde pompoen cake, gezoet met Bolero en afgemaakt met pindakaas - dat wil je! 

Ingrediënten:

  1. 100 gram havermout
  2. 450 gram eiwit
  3. 1 zakje zelfrijzend bakmeel
  4. Bolero Kokosnoot (hoeveelheid naar smaak)
  5. 3 eetlepels cacao
  6. 450 gram pompoen - 8 minuten geroosterd in de magnetron 
  7. 150 gram slagroom 0%
  8. 30 gram vanille-eiwit (optioneel)
  9. Kaneel naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Mix alle ingrediënten samen tot een mix
  2. Smeer een bakvorm in en doe de mix in de bakvorm 
  3. Zet de bakvorm gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven - 180 graden
  4. Laat de cake afkoelen in de koelkast 
  5. Decoreer met pindakaas


Eet smakelijk!



Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.