• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Bij ons kan je kiezen uit de onderstaande betaalmethoden.

iDEAL iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Bancontact / Mister Cash Bancontact/Mister Cash 

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankoop bij ons afrekenen.

SOFORT Banking SOFORT Banking/DIRECTebanking

Een veelgebruikte betaalmethode in Duitsland en Belgie maar ook beschikbaar voor Nederland, Italie, Oostenrijk, Polen en Zwitserland. Makkelijk online betalen met het TÜV-gecertificeerde internationale direct-overschrijvingssysteem van SOFORT Banking

Giropay Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland.

EPS EPS

EPS is in Oostenrijk de meest populaire betaalmethode voor overboekingen. 

Cartes Bancaires Cartes Bancaires

Carte Bancaire is de meest gebruikte betaalkaart voor online betalingen in Frankrijk. 

ING Home'Pay ING Home'Pay (België)

ING Home’Pay is een product van de Belgische tak van ING, een van de grootste banken in België. Home'Pay is dan ook een populaire betaalmethode onder Belgische consumenten. 

Belfius Belfius 

Betaal snel en eenvoudig via de Belfius Pay Button, de online betaalmethode van een van de grootste banken van België. Betalingen kunnen ook in de smartphone app betaald worden via QR-codes.

Bitcoin Bitcoin

Bitcoin is een digitale munt, ook wel cryptovaluta of cryptocurrency genoemd, die speciaal ontworpen is om online betalingen te verrichten. Voor betalingen in Bitcoin werken we samen met Mollie.

MasterCard Mastercard

MasterCard is internationaal actief en creditcards kunnen worden gebruikt in meer dan 200 landen.

Visa Visa

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard, betalen met een creditcard is erg makkelijk.  Alleen Visa heeft al 2,5 miljard kaarten in circulatie en wordt gebruikt in meer dan 200 landen.
 

KBC KBC/CBC 

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. 
Wanneer je ervoor kiest om de betaling via KBC/CBC te doen kan je makkelijk de betaling bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de smartphone app door een QR-code te scannen.

American Express American Express

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard, betalen met een creditcard is erg makkelijk.  De creditcard van American Express, één van de van de beroemdste financiële dienstverleners ter wereld opgericht in 1850, wordt in Nederland meer en meer gebruikt om veilig online te betalen. Al vanaf het prille begin staat American Express bekend om haar uitstekende dienstverlening, zeer betrouwbare reputatie en service, 24 uur per dag, overal ter wereld.

 

Bank transfer Bankoverschrijving

Betaal snel en gemakkelijk van uit je eigen bankomgeving door de te kiezen voor bankoverschrijving.
Hierbij dien je rekening te houden met een aantal dagen verwerkingstijd.  

U kunt het totaalbedrag  overmaken op:

IBAN:  NL74 RABO 0117 8078 42

BIC/SWIFT:  RABONL2U

ten name van: Bolero Limonade Winkel

Woonplaats: Edam

Omschrijving: Uw ordernummer

In dit geval gaan wij pas over tot de verwerking van uw bestelling zodra de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer twee werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan.

 PayPal Paypal,  ook met creditcard    (kosten € 0,35+ 3,4 % van het totaalbedrag)

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Gebruik je eigen e-mailadres en PayPal-rekening om je bestelling te betalen. Omdat je bank- of creditcardgegevens door PayPal worden opgeslagen, is het niet nodig om bij iedere transactie opnieuw je gegevens via internet te verzenden. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen.