Bolero No Bake Carrot Cake Bites
Een snel ontbijt, een makkelijk tussendoortje of gewoon 'voor de lekker', deze Bolero Carrot Cake Bites zijn ideaal! En je krijgt ook nog eens een stiekeme portie groente binnen ;)
Ingrediënten voor de bars:
300 gram havermeel of 260 gram kokosmeel
1 schepje vanille proteïne poeder (optioneel)
1 zakje Bolero Vanille
Klein beetje zeezout
Beetje kaneel
55 gram appelmoes
70 gram geraspte wortel
55 gram maple syrup (of honing)
50 gram pindakaas
Melk naar smaak
Ingrediënten voor de frosting:
250 gram cream cheese
Klein beetje kaneel
Zoetstof naar smaak
Bereidingswijze:
Bedek een 8x8 taartvorm of een cakevorm met bakpapier;
Meng in een grote kom de bloem, proteïne poeder, kaneel, zeezout en Bolero Vanille ;
Voeg vervolgens de appelmoes en de wortels toe;
Doe de pindakaas samen met de maple syrup in een kom en laat dit smelten in een magnetron. Meng goed samen;
Voeg het pindakaasmengsel bij het droge beslag en meng goed door elkaar;
Voeg eventueel melk toe totdat de gewenste structuur is bereikt. Hoe meer melk, hoe zachter en meer 'fudgy' ze worden;
Doe het mengsel in de bakvorm en zet minimaal 10 minuten in de koelkast;
Meng de cream cheese samen met de kaneel en zoetstof;
Smeer het cream cheese mengsel over de bars en laat nog minimaal 15 minuten staan in de koelkast;
Eet smakelijk!