Bolero citroengras pudding

  • Geplaatst op
  • 0
Bolero citroengras pudding

Deze citroengras pudding is een ideaal toetje. Vrolijk, lekker en super gemakkelijk te maken. 

Ingrediënten:

  1. 250 ml ongezoete haverdrank
  2. 50 g chiazaad
  3. Bolero Lemongrass - naar smaak
  4. Bevroren aardbeien, frambozen en bosbessen voor garnering 


Bereidingswijze:

  1. Meng de haverdrank met de Bolero Lemongrass
  2. Voeg als het gemengd is de chia toe en roer een beetje
  3. Laat het mengsel een paar uur in de koelkast staan,
  4. Serveer in glaasjes en maak de topping: pureer het bevroren rode fruit met een vork en giet het er naar wens over️.


Eet smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.