Mango/sinaasappel pudding

  • Geplaatst op
  • 0
Mango/sinaasappel pudding

Op zoek naar een verrukkelijk en gezond dessert? @doelekkergezond heeft een magische traktatie voor je: Mango/sinaasappel pudding! Deze zijdezachte pudding is doordrenkt met de zoete smaak van mango en sinaasappel en wordt geserveerd met een verrukkelijke sinaasappelsaus. Het is de perfecte manier om je maaltijd af te sluiten of om jezelf te verwennen met een smaakvolle lekkernij. Ingrediënten

  • 400ml ongezoete amandelmelk
  • 4 eieren
  • 2 el amandelmeel
  • 1 grote sinaasappel (om de schil te raspen)
  • 1 zakje Bolero Mango


Saus

  • 50g honing
  • 1 grote sinaasappel (voor het sap en geraspte schil)
  • 50ml water

Zo maak je het:

  • 1. Begin met de saus. Doe de honing, water, de geperste sap en de geraspte schil van de sinaasappel in een pannetje en breng het aan de kook. Laat het koken en roer regelmatig totdat het een dikke structuur krijgt.
  • 2. Laat de saus afkoelen en doe het daarna in de puddingvorm.
  • 3. Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de amandelmeel in een kom, voeg de geraspte schil eraan toe en roer het goed door elkaar.
  • 4. Voeg de voorgekookte amandelmelk met de Bolero Limonade eraan toe en mix het door elkaar met een mixer. Op het laatst voeg je de eieren één voor één toe, zonder te stoppen met mixen.
  • 5. Doe het mengsel in de pudding vorm waar je de saus in had gedaan en doe het in de oven in au bain marie voor 30 minuten.
  • 6. Controleer met een saté prikker of de pudding klaar is.
  • 7. Laat de pudding afkoelen voordat je het uit de vorm haalt. Doe het daarna op een diepe bord, en serveer het koud.


Eet smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.