Bolero pompoen cake

  • Geplaatst op
  • 0
Bolero pompoen cake

Een gezonde pompoen cake, gezoet met Bolero en afgemaakt met pindakaas - dat wil je! 

Ingrediënten:

  1. 100 gram havermout
  2. 450 gram eiwit
  3. 1 zakje zelfrijzend bakmeel
  4. Bolero Kokosnoot (hoeveelheid naar smaak)
  5. 3 eetlepels cacao
  6. 450 gram pompoen - 8 minuten geroosterd in de magnetron 
  7. 150 gram slagroom 0%
  8. 30 gram vanille-eiwit (optioneel)
  9. Kaneel naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Mix alle ingrediënten samen tot een mix
  2. Smeer een bakvorm in en doe de mix in de bakvorm 
  3. Zet de bakvorm gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven - 180 graden
  4. Laat de cake afkoelen in de koelkast 
  5. Decoreer met pindakaas


Eet smakelijk!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.