Panna Cotta taartje

  • Geplaatst op
  • 0
Panna Cotta taartje

@pluisjes.ketokeuken deelde dit bijzondere recept: een Panna Cotta taartje met, hoe verrassend, Bolero Panna Cotta. Heerlijk als tussendoortje of als toetje.

Benodigdheden:

Springvorm 10 cm of mini cakeblik

Bodem:

  1. 30 gram roomboter
  2. 40 gram amandelmeel
  3. 5 gram kristal sweet
  4. Meng de ingrediënten samen, voeg toe aan de bakvorm en zet deze 15 minuten in de oven op 180 graden.

Vulling: 

  1. 50 gram slagroom
  2. 150 gram roomkaas
  3. 2 blaadjes gelatine
  4. Bolero Panna Cotta naar smaak
  5. Meng de ingrediënten samen en voeg deze toe aan de bodem


Eet smakelijk!



   

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.