Bolero Beertjes

  • Geplaatst op
  • 0
Bolero Beertjes

Door de grote variatie aan smaken kun je met Bolero limonade eindeloos variëren. Wat dacht je van deze vrolijke gummy beertjes, gemaakt door Made from Scratch.

Door de grote variatie aan smaken kun je met Bolero limonade eindeloos variëren. Wat dacht je van deze vrolijke gummy beertjes, gemaakt door Made from Scratch.

Voor dit recept is het handig als je een mal hebt voor gummy beertjes. Je kunt ook een grote plak maken en dit na het opstijven in blokjes snijden of een flexibele mal voor ijsblokjes gebruiken. 

Ingrediënten

Voor 50+ gummy beertjes / 5 smaken

  1. 6 el water
  2. 1 ½ el gelatinepoeder
  3. ½ el glucose (optioneel, voor extra elasticiteit) 
  4. Bolero (verschillende smaken)

Bereidingswijze

  1. Doe 4 el water in een kommetje en strooi het gelatinepoeder er overheen. Laat 5 minuten staan.
  2. Roer de glucose er door (als je die gebruikt) en verwarm de gelatine 20-30 seconden in de magnetron tot het vloeibaar is. 
  3. Maak per smaak een halve el water in een glaasje aan met een mespuntje Bolero (je hebt heel weinig nodig want het is super geconcentreerd). Voeg een eetlepel van de vloeibare gelatine-mix toe en roer goed door. 
  4. Vul de mal met behulp van een pipetje of rietje of giet de mix in een vorm. Laat de snoepjes minimaal 4 uur tot een nacht opstijven in de koelkast.
     

Kun jij raden welk snoepje welke smaak is?

Wil je meer recepten en inspiratie van Made from Scratch zien? Neem dan een kijkje op haar blog en instagram!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.