Bolero Chia pudding

  • Geplaatst op
  • 0
Bolero Chia pudding

Al is ontbijten met wit brood en hagelslag zo nu en dan heerlijk, voor elke dag is het niet de allerbeste optie.. Deze Bolero Chia pudding is een goed alternatief om je dag mee te beginnen.

 

Ingrediënten voor 5 glazen:

  • 1 overvolle el chia zaden
  • 250 ml melk
  • 250g yoghurt
  • 2 g agar-agar
  • 4 g Bolero Aardbei
  • Een beetje aardbeienjam

Bereidingswijze

  • Maal de chia-zaden fijn (bijvoorbeeld in een keukenmachine).
  • Voeg aan elk glas een eetlepel aardbeienjam toe als onderste laag
  • Breng de melk aan de kook. Voeg Agar Agar toe en laat sudderen op laag vuur met constant roeren gedurende een paar minuten. Roer tot er geen klontjes meer zichtbaar zijn.
  • Haal de pan van het vuur en roer de Bolero Aardbei erdoor. Voeg yoghurt en chiazaad toe en roer opnieuw goed.
  • Doe het mengsel in de glazen bovenop de jam en laat het een paar uur afkoelen. Ideaal om de avond van tevoren te maken, zodat je ontbijt de volgende dag direct klaarstaat.
  • Garneer eventueel met fruit/noten naar keuze. 
  • Eet smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.