Bolero Chilli Popcorn

  • Geplaatst op
  • 0
Bolero Chilli Popcorn

We kennen allemaal de standaard zoete en zoute popcorn, maar heb je wel eens Chili popcorn geprobeerd? Deze kun je heel makkelijk zelf maken met dit recept van Made From Scratch.

 
Bolero Chilli Popcorn - voor 2-3 personen
Doe de Bolero Chilli met de zonnebloemolie in een kom en roer door. Voeg de maïskorrels toe er roer even door, zodat alle korrels met een dun laagje olie bedekt zijn. 
 
Laat een pan met dikke bodem goed heet worden op het fornuis. Voeg de maïskorrels toe en doe het deksel op de pan. 
 
Na een paar minuten zal de maîs beginnen te poppen. Schud de pan af en toe om. Zet het vuur uit als je (bijna) geen maïs meer hoort poppen. 

Bestrooi eventueel nog met wat zout. Enjoy!

Ook lekker met Bolero Kaneel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.