Bolero Mascarpone Ijs

  • Geplaatst op
  • 0
Bolero Mascarpone Ijs

In het weekend mag je jezelf een beetje extra verwennen toch? Dit Bolero Mascarpone ijs is zeker de moeite waard en perfect voor een extra genietmomentje.

 

Ingrediënten

3 eetlepels mascarpone
3 eetlepels slagroom
4 eetlepels water
3 eetlepels geslagen slagroom
Bolero naar keuze (bosvruchten, appel of amandelen)


Bereidingswijze

  • Meng de mascarpone, ongeslagen room, water en Bolero samen. De hoeveelheid Bolero is afhankelijk van de gewenste zoetheid. 
  • Schep de gelagen slagroom er voorzichtig bij.
  • Doe in glaasjes en zet in de vriezer.
  • Met Bolero amandel en instant-espressopoeder wordt een tiramisu-ijs gecreëerd! Ook zeker de moeite waard.
  • Eet smakelijk!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.